Praktijknieuws – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Lofvers – Steenderen

Huisartsenpraktijk Lofvers

U bent op de nieuwe website van onze praktijk, hierin worden de e-consulten, medicatie-aanvragen en het inzien van uw eigen dossier nu nog beter en veiliger vorm gegeven. U dient hiervoor wel een nieuw account aan te maken, rechts boven aan deze pagina.
Verder vindt u hier alle informatie over de praktijk, zoals openingstijden, contactinformatie, en medewerkers. Ook kunt u zich online inschrijven als nieuwe patient en uw herhaalmedicatie aanvragen

Ons verzorgingsgebied beperkt zich niet alleen tot Steenderen ook Baak, Rha, Olburgen, Wichmond en Toldijk horen bij onze praktijk.

Keurmerk

Wij zijn al jaren gecertificeerd voor zowel de huisartsenpraktijk als de apotheek, daarmee garanderen wij dat wij hoogwaardige huisartsen- en farmaceutische zorg leveren, die alle zorgverzekeraars erkennen.

Denkt u eraan dat onze apotheek maar 2 x in de week wordt bevoorraad? Dit betekent dat u uw bestelling 3 dagen later kunt ophalen.

In verband met ziekte binnen ons team is onze apotheek deze week donderdagmiddag gesloten! Excuses voor het ongemak.

Praktijknieuws

Uitbreiding Huisartsenpraktijk Lofvers, De Bongerd 3 te Steenderen.

Wij streven ernaar om u de beste zorg te kunnen verlenen. Zorg op maat is voor ons net als voor u als patiënt belangrijk. Daarom breiden we de praktijk uit met meerdere nieuwe spreek/behandelkamers. In deze nieuwe ruimtes kan dr. Lofvers onder andere de ooglidcorrecties uitvoeren en een huisarts in opleiding begeleiden. Ook onze praktijkondersteuners en eventueel andere zorgverleners zullen gebruik maken van deze nieuwe ruimtes; denk aan podotherapeut, diëtiste, bloedafname etc.

NB het betreft een uitbreiding, we gaan niet verhuizen….! 😊 Als u t.z.t. afspreekt, vergewist u zich dan op welke locatie u moet zijn

Bloedafname

Vanaf woensdag 16 december a.s. kunt u weer bloedprikken in Steenderen. Gelre lab komt vanaf 16 december elke woensdag van 08.30 uur tot 10.00 uur in De Bongerd 3 voor bloedafname. Denkt u er wel aan hiervoor eerst online een afspraak te maken! Dit kunt u hier doen: https://www.gelreziekenhuizen.nl/home/ en kies voor bloedprikken.

Podotherapie Hermanns

Vanaf woensdag 9 december 2020 zal Podotherapie Hermanns de woensdagmiddagen in ons pand aan de Bongerd 3 spreekuur houden. De Podotherapeut is Ann Schoemaker.

Huidtherapeut

Vanaf februari 2021 zal Martha Vreeling van SkinCare Huid en Oedeemtherapie op de dinsdagmiddag spreekuur houden. Hierover later meer.

Apotheek

Met ingang van november 2020 wordt onze apotheek niet dagelijks maar slechts 2 keer per week beleverd!

We zullen dus een grotere voorraad moeten aanhouden, maar ook vraagt dit van u dat we graag op tijd (drie dagen of langer tevoren) de bestellingen van herhaalmedicatie van u doorkrijgen. Medicatie die u chronisch krijgt zullen we zoveel mogelijk in ons herhaalsysteem (Proactief Herhalen) invoeren zodat hier goed mee kunnen anticiperen.

Verder moeten we ons – lastig genoeg – houden aan het preferentiebeleid van de verzekeraars. Dit betekent dat we alleen de medicatie(merken) meegeven die door de verzekeraars worden vergoed. U kunt deze wel bij ons bestellen maar u zult deze dan zelf moeten betalen en declareren bij uw verzekeraar.