Ophalen medicijnen – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Lofvers – Steenderen

Huisartsenpraktijk Lofvers

U bent op de nieuwe website van onze praktijk, hierin worden de e-consulten, medicatie-aanvragen en het inzien van uw eigen dossier nu nog beter en veiliger vorm gegeven. U dient hiervoor wel een nieuw account aan te maken, rechts boven aan deze pagina.
Verder vindt u hier alle informatie over de praktijk, zoals openingstijden, contactinformatie, en medewerkers. Ook kunt u zich online inschrijven als nieuwe patient en uw herhaalmedicatie aanvragen

Ons verzorgingsgebied beperkt zich niet alleen tot Steenderen ook Baak, Rha, Olburgen, Wichmond en Toldijk horen bij onze praktijk.

Keurmerk

Wij zijn al jaren gecertificeerd voor zowel de huisartsenpraktijk als de apotheek, daarmee garanderen wij dat wij hoogwaardige huisartsen- en farmaceutische zorg leveren, die alle zorgverzekeraars erkennen.

Denkt u eraan dat onze apotheek maar 2 x in de week wordt bevoorraad? Dit betekent dat u uw bestelling 3 dagen later kunt ophalen.

In verband met ziekte binnen ons team is onze apotheek deze week donderdagmiddag gesloten! Excuses voor het ongemak.

Ophalen medicijnen

Met ingang van november zal onze apotheek niet dagelijks maar slechts 2 keer per week beleverd krijgen.

We zullen dus een grotere voorraad moeten aanhouden, maar ook vraagt dit van u dat we graag op tijd (twee dagen of langer tevoren) de bestellingen van herhaalmedicatie van u doorkrijgen. Medicatie die u chronisch krijgt zullen we zoveel mogelijk in ons herhaalsysteem (Proactief Herhalen) invoeren zodat hier goed mee kunnen anticiperen.

Uw kunt uw medicijnen afhalen na 3 werkdagen.

De meeste middelen die tijdens het spreekuur worden voorgeschreven kunnen meteen worden meegenomen.