Oogonderzoeken – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Lofvers – Steenderen

Huisartsenpraktijk Lofvers

U bent op de nieuwe website van onze praktijk, hierin worden de e-consulten, medicatie-aanvragen en het inzien van uw eigen dossier nu nog beter en veiliger vorm gegeven. U dient hiervoor wel een nieuw account aan te maken, rechts boven aan deze pagina.
Verder vindt u hier alle informatie over de praktijk, zoals openingstijden, contactinformatie, en medewerkers. Ook kunt u zich online inschrijven als nieuwe patient en uw herhaalmedicatie aanvragen

Ons verzorgingsgebied beperkt zich niet alleen tot Steenderen ook Baak, Rha, Olburgen, Wichmond en Toldijk horen bij onze praktijk.

Keurmerk

Wij zijn al jaren gecertificeerd voor zowel de huisartsenpraktijk als de apotheek, daarmee garanderen wij dat wij hoogwaardige huisartsen- en farmaceutische zorg leveren, die alle zorgverzekeraars erkennen.

Denkt u eraan dat onze apotheek maar 2 x in de week wordt bevoorraad? Dit betekent dat u uw bestelling 3 dagen later kunt ophalen.

In verband met ziekte binnen ons team is onze apotheek deze week donderdagmiddag gesloten! Excuses voor het ongemak.

Oogonderzoeken

In 2006 heeft huisarts Lofvers zich gespecialiseerd in de oogheelkunde. Als zodanig is hij geregistreerd in het CHBB: het College voor Huisartsen met een Bijzondere Bekwaamheid.

Bij problemen met zien of met de ogen meer in het algemeen zijn er op de praktijk mogelijkheden zoals:

  • oogdrukmeting,
  • spleetlamponderzoek
  • netvliesbeoordeling.

Icare non-contact tonometer

In de praktijk is de Icare non-contact tonometer: een oogdrukmeter die met een zacht ‘tikje’ tegen het oog de druk meet. Dit is een aangename verbetering ten opzichte van de vroegere drukmeting waarbij een verdovend druppeltje nodig was.