Medewerkers – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Lofvers – Steenderen

Huisartsenpraktijk Lofvers

U bent op de nieuwe website van onze praktijk, hierin worden de e-consulten, medicatie-aanvragen en het inzien van uw eigen dossier nu nog beter en veiliger vorm gegeven. U dient hiervoor wel een nieuw account aan te maken, rechts boven aan deze pagina.
Verder vindt u hier alle informatie over de praktijk, zoals openingstijden, contactinformatie, en medewerkers. Ook kunt u zich online inschrijven als nieuwe patient en uw herhaalmedicatie aanvragen

Ons verzorgingsgebied beperkt zich niet alleen tot Steenderen ook Baak, Rha, Olburgen, Wichmond en Toldijk horen bij onze praktijk.

Keurmerk

Wij zijn al jaren gecertificeerd voor zowel de huisartsenpraktijk als de apotheek, daarmee garanderen wij dat wij hoogwaardige huisartsen- en farmaceutische zorg leveren, die alle zorgverzekeraars erkennen.

Denkt u eraan dat onze apotheek maar 2 x in de week wordt bevoorraad? Dit betekent dat u uw bestelling 3 dagen later kunt ophalen.

In verband met ziekte binnen ons team is onze apotheek deze week donderdagmiddag gesloten! Excuses voor het ongemak.

Medewerkers

Geboren in Noorwegen en opgegroeid in Friesland. Geneeskundestudie aan de Rijksuniversiteit te Groningen waarna ik uitgezonden ben geweest naar Zambia. Daarna heb ik in Doetinchem de huisartsenopleiding gedaan.

In 2005 kon ik de praktijk in Steenderen van Ten Vaarwerk overnemen. Ik werk hier met erg veel plezier; sta graag dichtbij de mensen, en ik vind het een uitdaging hier alle aspecten van huisartsenzorg zo goed mogelijk te organiseren.

Ik probeer zo goed mogelijk open te staan voor alle aspecten van ziekte en gezondheid, en ik zie het als mijn taak samen met de patiënt een goed plan te maken. Dat moet ‘passen’, en dat kan per patiënt verschillend zijn. Zo kan de een baat hebben bij fysiotherapie, waar de ander meer profijt heeft bij een kuur met een ontstekingsremmer, een osteopaat of weer een andere aanpak, zoals antroposofie.

Waar herstel niet verloopt ‘volgens plan’, is het van belang dat u ermee terug komt, zodat we opnieuw kunnen kijken wat een volgende stap kan zijn. Bij gezondheid en ziekte is de eigen verantwoordelijkheid van u als patiënt belangrijk; ik zie mijzelf daarbij vooral als coach.

Hobby: Zeilen en schaatsen

Medisch aandachtsgebied en specialisatie: Oogheelkunde, Ooglidcorrecties en Chirurgie.

De rest van het team

Mirjam Bouts – Waarnemend huisarts op de maandag

Saskia  – Doktersassistente Saskia werkt deels aan de balie, deels doet ze zelfstandig spreekuur.

Nicole – Doktersassistente Nicole werkt net zoals Saskia deels aan de balie en deels doet zij zelfstandig spreekuur.

Wendy – Apothekersassistente

Francis – Apothekersassistente

Ellen  –  Praktijkondersteuner en zij begeleidt mensen met Diabetes Mellitus, CVRM, COPD en Astma.
Tevens verzorgt zij de ouderenzorg in de praktijk. Ze werkt net als de andere medewerkers onder supervisie van dokter Lofvers.
 
Marianne –  Diabetes verpleegkundige en werkt op maandagochtend bij ons. In het algemeen ziet zij vooral de op insuline ingestelde suikerpatienten.
 
Marian – POH GGZ (praktijkondersteuner voor de huisarts bij psychische klachten).
 
Sylvia – Administratief medewerkster en werkt op de financiele administratie.
 
Jeannette – Praktijkmanager en zij doet veel organisatie- en regelwerk in de praktijk. In het algemeen juist datgene waar een huisarts te weinig tijd voor heeft.
 
Loes – Antroposofisch arts op de vrijdag
Er zijn momenteel nog geen medewerkers ingevoerd om te tonen op de teampagina.

Bent u de beheerder van de site dan gaat u via inloggen naar het teampagina beheer gedeelte.