Chirurgie – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Lofvers – Steenderen

Huisartsenpraktijk Lofvers

U bent op de nieuwe website van onze praktijk, hierin worden de e-consulten, medicatie-aanvragen en het inzien van uw eigen dossier nu nog beter en veiliger vorm gegeven. U dient hiervoor wel een nieuw account aan te maken, rechts boven aan deze pagina.
Verder vindt u hier alle informatie over de praktijk, zoals openingstijden, contactinformatie, en medewerkers. Ook kunt u zich online inschrijven als nieuwe patient en uw herhaalmedicatie aanvragen

Ons verzorgingsgebied beperkt zich niet alleen tot Steenderen ook Baak, Rha, Olburgen, Wichmond en Toldijk horen bij onze praktijk.

Keurmerk

Wij zijn al jaren gecertificeerd voor zowel de huisartsenpraktijk als de apotheek, daarmee garanderen wij dat wij hoogwaardige huisartsen- en farmaceutische zorg leveren, die alle zorgverzekeraars erkennen.

Denkt u eraan dat onze apotheek maar 2 x in de week wordt bevoorraad? Dit betekent dat u uw bestelling 3 dagen later kunt ophalen.

In verband met ziekte binnen ons team is onze apotheek deze week donderdagmiddag gesloten! Excuses voor het ongemak.

Chirurgie

Chirurgie had altijd al mijn speciale belangstelling; ik heb er mijn handen vol aan gehad tijdens 3 jaar Tropenarts, in Zambia (1994-1997).

Toen ik mij als huisarts vestigde in Steenderen (2005) heb ik mij gespecialiseerd in oogheelkunde. Met de juiste apparatuur (spleetlamp, fundoscoop) kan ik bijvoorbeeld hoornvlies en netvlies goed onderzoeken.

Daarnaast ben ik steeds veel (kleine) chirurgische ingrepen blijven doen, zoals moedervlekken, aambeien, kleine en grotere vetbulten, wratten en ander ongerief, en uiteraard allerlei (hecht)wonden die zich zoal aandienen in mijn dorpspraktijk.

De uitdaging is en blijft dan om dit ook zo netjes mogelijk te doen.

Het was dan ook niet vreemd  dat een patiënt mij vroeg of ik bij hem een bovenooglidcorrectie wilde doen. Hij had er last van, en vond de plastisch chirurg te duur.

Van het een kwam het ander, en inmiddels doe ik nu zo’n 8 jaar ooglidcorrecties; steeds op maandag, dan doet mijn waarnemer het “gewone” spreekuur.