Begeleidingsgesprek eerste uitgifte – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Lofvers – Steenderen

Huisartsenpraktijk Lofvers

U bent op de nieuwe website van onze praktijk, hierin worden de e-consulten, medicatie-aanvragen en het inzien van uw eigen dossier nu nog beter en veiliger vorm gegeven. U dient hiervoor wel een nieuw account aan te maken, rechts boven aan deze pagina.
Verder vindt u hier alle informatie over de praktijk, zoals openingstijden, contactinformatie, en medewerkers. Ook kunt u zich online inschrijven als nieuwe patient en uw herhaalmedicatie aanvragen

Ons verzorgingsgebied beperkt zich niet alleen tot Steenderen ook Baak, Rha, Olburgen, Wichmond en Toldijk horen bij onze praktijk.

Keurmerk

Wij zijn al jaren gecertificeerd voor zowel de huisartsenpraktijk als de apotheek, daarmee garanderen wij dat wij hoogwaardige huisartsen- en farmaceutische zorg leveren, die alle zorgverzekeraars erkennen.

Denkt u eraan dat onze apotheek maar 2 x in de week wordt bevoorraad? Dit betekent dat u uw bestelling 3 dagen later kunt ophalen.

In verband met ziekte binnen ons team is onze apotheek deze week donderdagmiddag gesloten! Excuses voor het ongemak.

Begeleidingsgesprek eerste uitgifte

Begeleidingsgesprek eerste uitgifte
Het begeleidingsgesprek: u zult deze mededeling tegenkomen op nota’s of terugkoppeling van verzekeraars. Dit was voorheen de ‘eersteuitgiftevergoeding’ en is nu als verrichting (gesprek) te zien. Het bedrag is echter hetzelfde. Het is een vergoeding voor het uitzoeken van uw medicijnen (bijvoorbeeld of ze samen mogen met andere medicijnen) en voor de uitleg hierbij aan u. Dit bedrag wordt automatisch meeberekend bij de uitgifte van medicijnen. Medicijnen zijn hiermee dus niet duurder geworden, maar de prijsopbouw is nu zichtbaar voor u als client. Mocht u onvoldoende duidelijkheid of uitleg hebben gekregen informeer dan gerust bij ons.