Medicijnrol (Baxter) – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Lofvers – Steenderen

Huisartsenpraktijk Lofvers

U bent op de nieuwe website van onze praktijk, hierin worden de e-consulten, medicatie-aanvragen en het inzien van uw eigen dossier nu nog beter en veiliger vorm gegeven. U dient hiervoor wel een nieuw account aan te maken, rechts boven aan deze pagina.
Verder vindt u hier alle informatie over de praktijk, zoals openingstijden, contactinformatie, en medewerkers. Ook kunt u zich online inschrijven als nieuwe patient en uw herhaalmedicatie aanvragen

Ons verzorgingsgebied beperkt zich niet alleen tot Steenderen ook Baak, Rha, Olburgen, Wichmond en Toldijk horen bij onze praktijk.

Keurmerk

Wij zijn al jaren gecertificeerd voor zowel de huisartsenpraktijk als de apotheek, daarmee garanderen wij dat wij hoogwaardige huisartsen- en farmaceutische zorg leveren, die alle zorgverzekeraars erkennen.

Denkt u eraan dat onze apotheek maar 2 x in de week wordt bevoorraad? Dit betekent dat u uw bestelling 3 dagen later kunt ophalen.

In verband met ziekte binnen ons team is onze apotheek deze week donderdagmiddag gesloten! Excuses voor het ongemak.

Medicijnrol (Baxter)

Maak uw medicijngebruik overzichtelijk. Gebruikt u meerdere medicijnen per dag en neemt u deze medicijnen op verschillende momenten van de dag in of bent u geneigd ze te vergeten in te nemen dan is een medicijnrol (Baxter) een handig hulpmiddel om overzicht te houden.   Het systeem is bedacht door de Schiedamse apotheker van Bakel, en door hem in 2000 als eerste in Europa uitgevoerd. Bij ons wordt dit gedaan door de 5-sterren-apotheek. en door hem in 2000 als eerste in Europa uitgevoerd.
Bekijk foto’s ter illustratie

Alle zakjes zitten op een rol voor een periode van één of twee weken. De medicijnrol helpt u om uw medicijnen op tijd en in de juiste hoeveelheid in te nemen. Handig en veilig.

Let op:  het is wat duurder dan ‘gewone’ medicijnen in een doosje, dus u hebt uw eigen risico sneller verbruikt. Als u vragen hebt, stel ze dan aan ons, wij helpen u graag met bekijken naar wat voor u verstandig is.