Avond-, nacht- en weekenddienst – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Lofvers – Steenderen

Huisartsenpraktijk Lofvers

U bent op de nieuwe website van onze praktijk, hierin worden de e-consulten, medicatie-aanvragen en het inzien van uw eigen dossier nu nog beter en veiliger vorm gegeven. U dient hiervoor wel een nieuw account aan te maken, rechts boven aan deze pagina.
Verder vindt u hier alle informatie over de praktijk, zoals openingstijden, contactinformatie, en medewerkers. Ook kunt u zich online inschrijven als nieuwe patient en uw herhaalmedicatie aanvragen

Ons verzorgingsgebied beperkt zich niet alleen tot Steenderen ook Baak, Rha, Olburgen, Wichmond en Toldijk horen bij onze praktijk.

Keurmerk

Wij zijn al jaren gecertificeerd voor zowel de huisartsenpraktijk als de apotheek, daarmee garanderen wij dat wij hoogwaardige huisartsen- en farmaceutische zorg leveren, die alle zorgverzekeraars erkennen.

Denkt u eraan dat onze apotheek maar 2 x in de week wordt bevoorraad? Dit betekent dat u uw bestelling 3 dagen later kunt ophalen.

In verband met ziekte binnen ons team is onze apotheek deze week donderdagmiddag gesloten! Excuses voor het ongemak.

Avond-, nacht- en weekenddienst

Spoedpost huisartsen Zutphen

De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend is geregeld door de spoedpost Huisartsen Zutphen. Op de spoedpost werken alle huisartsen uit de regio Zutphen samen.
De huisartsen spoedpost is iedere werkdag geopend na 17.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen.
Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adres spoedpost huisartsen Zutphen

Huisartsenpost Zutphen
Den Elterweg 77 (naast hoofdingang, in het Gelre-ziekenhuis)
7207 AE Zutphen
Tel. 0900 2009000
www.huisartsenpostzutphen.nl